У Луцьку пройде чемпіонат України з легкої атлетики. Відбиратимуть спортсменів на Олімпійські ігри

У Луцьку пройде чемпіонат України з легкої атлетики. Відбиратимуть спортсменів на Олімпійські ігри
Фото ілюстративне

Чемпіонат України з легкої атлетики, де відбиратимуть спортсменів на Олімпійські ігри в Токіо, відбудеться в Луцьку з 19 по 22 червня 2020 року.

Про це стало відомо під час зустрічі радника міського голови Ігоря Поліщука та заступника міського голови Костянтина Петрочука з президентом Федерації легкої атлетики України Ігорем Гоцулом та президентом Федерації легкої атлетики Волині Володимиром Рудюком, – йдеться на сайті міськради. 

“Для нас це не просто чемпіонат, це — відбір спортсменів на Олімпійські ігри в Токіо. Там ми не тільки відбираємо збірну команду, а задаємо спортсменам певний настрій. У змаганнях братимуть участь усі зірки української легкої атлетики. Цей чемпіонат буде показовий, і ми дуже просимо, щоб місто допомогло нам”, – зауважив Ігор Гоцул. 

Радник міського голови Ігор Поліщук запевнив головного легкоатлета країни, що місто Луцьк обов’язково долучиться до організації цих престижних змагань:

“Ми зробимо все на найвищому рівні, адже мінімум третина від усіх учасників олімпійської збірної України — це представники легкої атлетики. Ми маємо успішний досвід, коли минулоріч приймали Командний чемпіонат Європи з легкої атлетики, тому докладемо усіх зусиль та проведемо змагання на відмінно”, - зазначив він.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина З круїзного лайнера Diamond Princess евакуювали всіх пасажирів та членів екіпажу
Наступна новина У Луцькій міській лікарні скорочують ліжка
Останні новини
Схожі новини