З круїзного лайнера Diamond Princess евакуювали всіх пасажирів та членів екіпажу

З круїзного лайнера Diamond Princess евакуювали всіх пасажирів та членів екіпажу

Із круїзного лайнера Diamond Princess, який стояв від 3 лютого на карантині через спалах коронавірусу, евакуювали всіх пасажирів та членів екіпажу. Людей висадили в Японії в порту Йокогами.

Як зазначається, члени екіпажу, чиї аналізи на коронавірус COVID-19 виявилися негативними, почали залишати судно ще в четвер, 27 лютого. У ніч же проти 2 березня з Diamond Princess зійшли на берег останні 130 осіб, пише ТСН.

Усі евакуйовані проведуть два тижні на карантині. Люди зможуть виїхати з Японії, коли їх аналізи на COVID-19 повторно покажуть негативний результат.

Като заявив, що в жодного з медиків, які були на борту лайнера, коронавірусну хворобу не було виявлено, проте вони все ж будуть протягом двох тижнів працювати з дому. Судно також тепер буде продезінфіковано і відправлено на техобслуговування.

Нагадаємо, 9 лютого підтвердилася інформація про першого інфікованого громадянина України на круїзному лайнері Diamond Princess, що знаходиться біля берегів Японії. 10 лютого повідомили про ще одного хворого українця. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Не варто пов’язувати цей магазин з освіченістю населення, - Ірина Вахович про книгарню «Освіта»
Наступна новина У Луцьку пройде чемпіонат України з легкої атлетики. Відбиратимуть спортсменів на Олімпійські ігри
Останні новини
Схожі новини