У Луцьку пропонують ліквідувати ще дві зупинки неподалік Центрального ринку

У Луцьку пропонують ліквідувати ще дві зупинки неподалік Центрального ринку
Фото ілюстративне

У зв'язку з перенесенням Центрального ринку та ліквідацією поблизу нього зупинок  пропонують скасувати ще дві зупинки у Луцьку.

Про це йдеться у петиції, яку 2 січня зареєстрував Андрій Сасюк.

Йдеться про зупинку «Вулиця Сенаторки Левчанівської», яка, як вважає автор, «встановлена з численними порушеннями, знаходиться за 100 м від зупинки «Міська рада» та втрачає свою актуальність».

Також пропонують ліквідувати зупинку «Братський міст» на вулиці Богдана Хмельницького, «яка є основною для маршрутних транспортних засобів, що їдуть в напрямку ЛПЗ». Її варто скасувати, «оскільки переважна більшість людей чекають на транспорт на зупинці «Хрестовоздвиженська церква», що знаходиться зразу за площею».

«Зупиняючись на зупинці «Братський міст», громадський транспорт створює перешкоду для автомобілів та маршрутних транспортних засобів, що повертають на вулицю Ковельську, – ідеться у петиції.

Саном на ранок 3 січня петиції підтримали 14 осіб із 300 необхідних.

Нагадаємо, 4 грудня під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради прийняли рішення ліквідувати зупинки громадського транспорту «Центральний ринок» обабіч вулиці Глушець. 

Читати також: «Це ж наскільки треба не поважати лучан», – підприємці Старого ринку про ліквідацію зупинок


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «У ці дні герої сідають за святкові столи у небесному царстві». У Луцьку вшанували полеглих воїнів
Наступна новина У Ковелі хочуть закрити хоспіс
Останні новини
Схожі новини