У Луцьку просять «Інтерсіті» до Києва

У Луцьку просять «Інтерсіті» до Києва
джерело фото: komr.gov.ua

Запустити потяг «Інтерсіті» сполученням Луцьк – Київ просять в петиції до Луцької міської ради.

Таку ініціативу 24 липня опублікував Дмитро Климук.

«У зв'язку із постійно зростаючим рівнем пасажиропотоку до міста Києва з Луцька та збільшенням стану аварійності на автошляхах у вказаному напрямку, прошу Луцьку міську раду прийняти на сесії звернення до Міністерства інфраструктури України та Кабінету Міністрів загалом із проханням щодо якнайшвидшого запуску додаткового потягу класу «Інтерсіті», що буде курсувати із Луцька до Києва», – йдеться документі.

Автор зазначає, що такий потяг «Інтерсіті» № 747/748 вже курсує за напрямком Київ – Тернопіль – Київ з 3 листопада 2017 року. Відправляючись зі станції Тернопіль о 04:06, він прибуває на станцію Київ-Пасажирський о 09:58.

«Тому, пропонується посприяти запуску ранкового поїзда «Інтерсіті» Луцьк – Київ – Луцьк, щоб забезпечити зручне, швидке, комфортне, а головне безпечне перевезення пасажирів. Попередньо пропонується такий маршрут прямування поїзда: відправлення зі станції м.Луцьк, зупинка на станціях м.Ківерці, м.Рівне, м.Здолбунів, м.Шепетівка, м.Коростень-П-3 (а також, при потребі і на інших станціях), прибуття на станцію Київ-Пасажирський», – додається в ініціативі.

Підтримати петицію можна за посиланням https://e-dem.in.ua/lutsk/Petition/View/1135.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні запустили платіжний сервіс для активних людей Garmin Pay
Наступна новина На Волині виявили підпільну АЗС. ФОТО
Останні новини
Схожі новини