Міжнародний боксерський турнір у Луцьку: збірна міста зійдеться у ринзі з білоруською командою

Міжнародний боксерський турнір у Луцьку: збірна міста  зійдеться у ринзі з білоруською командою
Фото ілюстративне

У Луцьку 23 березня відбудеться Міжнародна боксерська матчева зустріч збірних команд Луцька та Пінська (Білорусь) пам'яті майстра спорту України з боксу, учасника АТО, капітан
Служби безпеки України Віктора Мандзика.

Боксерський турнір проведуть у спорткомплексі СНУ імені Лесі Українки (просп. Грушевського, 2б), – повідомляють у Департаменті сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради.

Під час матчу пройде 12 боксерських поєдинків.

«Обидві команди сформованні з досвідчених боксерів, членів збірних команд своїх держав. Слід відмітити, що ці команди між собою зустрічаються вперше», – йдеться у повідомленні.

Збірна Луцька сформована з учнів відділення боксу КЗ «ДЮСШ № 2 Луцької міської ради» та школи вищої спортивної майстерності. Готує команду до змагань Артур Каменєв, який свого часу тренував Віктора Мандзика.

Як зазначає Артур Каменєв, коротке життя його вихованця, вчинки та відвага, служать прикладом для багатьох юнаків, які приходять на секцію боксу, до того ж проведення таких змагань пополяризує бокс у місті, наслідком чого є бажання багатьох підлітків займатись ним.

Вхід вільний.

Довідково: 

Мандзик Віктор Сергійович народився 07.12.1986 року в м. Луцьк, з 2004 по 2009 рік навчався в Інституті фізичної культури та здоров'я Волинського національного університету імені Лесі Українки.

2009 року розпочав службу в органах Служби безпеки України.

2010-2013 – на оперативних посадах УСБУ у Волинській області.

Остання займана посада — оперуповноважений Любомльського міжрайонного відділу УСБУ у Волинській області.

Ще з 13 років Віктор почав активно займатися боксом. Багаторазовий переможець та призер багатьох міжнародних та всеукраїнських змагань з боксу.  У 2007 році на Всеукраїнському турнірі памяті Педро Саеса Бенедикто в м. Сімферополь (АР Крим) – здобув золоту нагороду та виконав норматив майстра спорту України з боксу (наказ Мінсім'їмолодьспорту № 4900 від 14.12.2007).

Під час служби у Волинському відділі ЦСО «Альфа» став найкращим стрільцем відділу, членом збірної команди УСБУ у Волинській області з рукопашного бою. Через серйозну травму Віктор перейшов в оперативний підрозділ.

З січня 2015 року Віктор Мандзик перебував у зоні проведення антитерористичної операції в Донецькій області, особисто брав участь в затриманні озброєного терориста.

Загинув 21 березня 2015 року у місті Волноваха, виконуючи свій професійний та громадянський обов'язок.

Указом Президента України № 174/2015 від 25.03.2015, «За вагомий особистий внесок у зміцнення національної безпеки, високий професіоналізм, зразкове виконання службового обов'язку та з нагоди Дня Служби безпеки України», нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцькому зоопарку влаштували медогляд для тигриці. ФОТО
Наступна новина «Нічого не маю проти дерунів. Але на них хрін заробиш» – шеф Володимир Юрін. ІНТЕРВ'Ю
Останні новини
Схожі новини