У Луцьку п’яний чоловік повибивав вікна у тролейбусі

У Луцьку п’яний чоловік повибивав вікна у тролейбусі

У Луцьку 41-річний нетверезий чоловік під час поїздки в тролейбусі поводився агресивно, лаявся та побив 4 вікна. Пасажирам довелося викликати поліцію.

Пригода сталася 23 квітня близько 17-ї години на вулиці Дубнівській, повідомили у секторі комунікації поліції Волинської області.

За інформацією поліцейських, пасажир порушував громадський порядок, лаявся, а після зауважень з боку інших пасажирів побив 4 вікна у тролейбусі. 

Неподалік перебували співробітники роти патрульної служби поліції особливого призначення «Світязь», які прибули на місце пригоди. Також на виклик зреагували патрульні поліцейські та слідчі Луцького районного управління поліції. 

У поліції кажуть, що  агресивний чоловік мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, проте проходити освідування у медичному закладі він відмовився.

«У його діях вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України. Йдеться про грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом», – прокоментували правоохоронці. 

Читати також: У Луцьку «стоячі» пасажири маршрутки пошарпалися з поліцією


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Помер відомий луцький тренер із шашок
Наступна новина У Луцьку просять облаштувати ще один сквер
Останні новини
Схожі новини