У Луцьку «стоячі» пасажири маршрутки пошарпалися з поліцією

У Луцьку «стоячі» пасажири маршрутки пошарпалися з поліцією

Учора, близько 19-ї години, на вулиці Рівненській, патрульні зупинили маршрутку БАЗ-Еталон, бо зайнятими були не лише місця для сидіння, а пасажири стояли й у проході, що заборонено ще від початку пандемії.

Про це повідомляє поліція Волині.

43-річний водій пояснив патрульним, що він просив пасажирів залишити автобус, однак вони ігнорували його. До того ж, водій не показав поліції документ про реєстрацію транспортного засобу.

В той час двоє пасажирів нецензурно лаялися та при виході з маршрутки почали шарпати поліцейських за формений одяг, перешкоджати їх роботі.

На прохання поліцейських особи ніяк не реагували. 41-річну жінку та 41-річного чоловіка патрульні затримали та доставили до Луцького районного управління поліції для складання адміністративних матеріалів.

На водія маршрутного транспортного засобу склали протокол за ч. 1 ст. 44-3 (Порушення правил карантину людей) та постанову за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не прид'явила для перевірки реєстраційний документ) КУпАП.

На жінку склали протоколи за ст. 173 (Дрібне хуліганство), ст. 185 (Злісна непокора законній вимозі поліцейського) КУпАП та протокол затримання.

На чоловіка протоколи за ч. 1 ст. 44-3 (Порушення правил карантину людей), ст. 185 (Злісна непокора законній вимозі поліцейського) КУпАП та протокол затримання.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Годувати тварин – заборонено!». У Луцькому зоопарку нагадують правила для відвідувачів
Наступна новина В екоінспекції Волині перевіряють, хто влаштував гулянку на офісі. ДОКУМЕНТ
Останні новини
Схожі новини