У Луцьку пʼяний водій вчинив аварію і хотів втекти з місця пригоди

У Луцьку пʼяний водій вчинив аварію і хотів втекти з місця пригоди

У Луцьку нетверезий водій на Renault скоїв дорожньо-транспортну пригоду.

Про це інформує патрульна поліція Волині. 

Це сталося вчора, 12 вересня, близько 11-ї години. В поліцію зателефонував чоловік та повідомив, що саме їхав вулицею Ковельською на своєму авто марки Volvo. Раптом у його автомобіль врізався інший, що рухалося позаду. 

Заявник вийшов з транспортного засобу, щоб з’ясувати ситуацію, та помітив, що винуватець ДТП перебуває в алкогольному сп’янінні. Останній навіть хотів покинути місце ДТП, проте керманич Volvo не дозволив йому це зробити та затримав чоловіка до приїзду охоронців порядку. 

Коли поліцейські прибули за вказаною адресою, то й справді виявили, що керманич Renault — нетверезий. Цю очевидну річ підтвердив і прилад Drager, який дав результат 2,96 проміле. Такий показник, до слова, перевищує максимально допустиму норму у майже 15 разів. 

На громадянина патрульні склали протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП. 

На щастя, в цій автопригоді ніхто не постраждав, але вона ще раз доводить, яку небезпеку на дорозі може нести п’яний водій.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Депутата Волиньради затримали на хабарі у 35 000 доларів США. ФОТО
Наступна новина Мер Володимира прокоментував свою причетність до отримання хабаря у 35 тисяч доларів. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини