Мер Володимира прокоментував свою причетність до отримання хабаря у 35 тисяч доларів. ВІДЕО

Мер Володимира прокоментував свою причетність до отримання хабаря у 35 тисяч доларів. ВІДЕО

Міський голова Володимира Ігор Пальонка прокментував свою причетність до отримання хабаря за «вирішення» земельного питання.

Відеозвернення він опублікував на своїй сторінці у фейсбуці. 

Нагадаємо, на хабарі затримали директора спортивного ліцею у Володимирі, депутата облради Валентина Кошельника, який вимагав від громадянина 35 000 доларів США винагороди за вирішення земельного питання. З інформацією ЗМІ, до цього також причетний мер Володимира Пальонка. Йому планують оголосити підозру за ч.3 ст.368 КК України

Як зазначив Пальонка у відеозверненні, вчора, 12 вересня, були проведенні обшуки у Володимирській міськраді, місцевому ЦНАПі й будинку його дружини, де він проживає. 

«У ході обшуків не знайдено ніякої неправомірної вигоди, не знайденно предметів збагачення, ніяких предметів у мене особисто не вилучено як вдома, так і на робочому місці. Щодо ситуації хочу повідомити, що всіляко я буду сприяти слідству, аби покарати винних, покарати тих людей, які хочуть в час війни збагатитися. Сьогодні займаюся своєю роботою і виконую свої обов’язки», – каже Пальонка. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку пʼяний водій вчинив аварію і хотів втекти з місця пригоди
Наступна новина Вже чекає на дев'ятого онука: історія «Гуцулки Ксені» з волинської бригади ТРО
Останні новини
Схожі новини