У Луцьку Рік сім'ї стартував зі свята для дітей з прийомних сімей. ВІДЕО

У Луцьку Рік сім'ї стартував зі свята для дітей з прийомних сімей. ВІДЕО
Фото ілюстративне

Зважаючи на те, що новий 2019 рік оголошено Роком Сім’ї,  у Луцьку  вирішили започаткувати так звані «Різдвяні зустрічі» з вихованцями прийомних сімей та дитячого будинку сімейного типу.

Зустріч у них взяли сім’ї, які готові  прийняти до своєї оселі сиріт і забезпечити їм гарне життя та щасливе майбутнє, – йдеться у сюжеті Сфери.ТВ.

Начальниця управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцькради Ліна Галан розповіла, що мають на меті започаткувати «різдвяні зустрічі» з керівництвом Луцька, бо у кожній сім’ї є свої проблеми, які потрібно вирішувати.

«В Луцьку є чотири прийомні сім’ї, які функціонують, і олин дитячий будинок сімейного типу. Ці сім’ї, напевно, найбільше заслуговують уваги. Вони взяли на себе зобов’язання виховувати дітей-сиріт, які позбавленні батьківського піклування», – зазначила жінка.

Під час зустрічі грали у боулінг. Також для всіх дітей підготували ранці з логотипом: Луцьк – приємне відкриття. Діти з арт-терапевтами працювали  над фоторамками для своїх сімей. 

Окрім діток, на захід прийшли й  батьки, які вже взяли в свою сім’ю дитину, яка була позбавлена батьківського тепла. Людмила Шурма вважає, що подружжя не повинні боятися брати чужих діток, адже це можливість розширити свою сім’ю, стати щасливими батьками і подарувати успішне майбутнє дитині. Сама ж пані Людмила з чоловіком виховує тринадцятирічного Миколу і відгукується про хлопчика дуже тепло.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як політологи оцінюють приїзд Петра Порошенка на Волинь. ВІДЕО
Наступна новина Акція під «LeBruk» триває: пропонують купити бруківку взимку, а забрати навесні
Останні новини
Схожі новини