Як політологи оцінюють приїзд Петра Порошенка на Волинь. ВІДЕО

Як політологи оцінюють приїзд Петра Порошенка на Волинь. ВІДЕО
Петро Порошенко з лучанами. Скріншот з відеосюжету

Довгоочікуваний приїзд президента України Петра Порошенка на Волинь та оглядини Томосу наживо – уже історія та спогади.

Однак, експерти, політологи і волинська громадськість досі обговорюють значення цієї події та її подальші наслідки, – йдеться у сюжеті Sfera-TV.

Отримання Томосу про церковну автокефалію загалом та та візит Петра Порошенка на Волинь, зокрема, безсумнівно є масштабними подіями, каже політолог Антон Бугайчук.

Однак не слід забувати, стверджує експерт, що окрім духовних речей є ще й буденні, такі як низькі соціальні стандарти і тарифи, котрі постійно повзуть догори.  

«Завдяки тому, що візит перенесли, не вдалось опозиції організувати якийсь опір, якісь нав’язувати дискусії. Ті люди, які ходять в церкву, для яких Томос – це важливо, та для яких автокефалія важлива, вони так само платять комунальні послуги, ходять у магазини і бачать, що економічна ситуація в Україні не є найкращою», – розповів політолог.

Читати також: Сіль, селфі, бутерброди: візит Порошенка на Волинь. РЕПОРТАЖ

Загалом не слід відкидати й те, стверджують експерти, що число прихильників нинішнього президента, які прийшли на зустріч, неабияк вразила його опонентів. Це мовляв, Порошенку на руку у розрізі президентських виборів.

«Вчорашній візит Президента продемонстрував, що все-таки прихильників у нього більше, ніж опонентів. Негативу собі цим візитом не збільшив. Навпаки, думаю, що кількість людей, які будуть свідомо оцінювати його бажання балотуватись на другий термін і перемогти, і ставити якісь інші цілі, це якраз сприятиме тому, що вони будуть більш серйозно оцінювати кандидатуру діючого Президента», – зазначив він.

Більше – у сюжеті.

Читати також: Порошенко і Томос у Луцьку. ФОТОРЕПОРТАЖ

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На «Ягодині» у чоловіка знайшли контрабанду на 1,8 мільйона гривень
Наступна новина У Луцьку Рік сім'ї стартував зі свята для дітей з прийомних сімей. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини