У Луцьку Роман Скорпіон презентував нову пісню. ФОТО. ВІДЕО

У Луцьку Роман Скорпіон презентував нову пісню. ФОТО. ВІДЕО
Фото: ІА «Волинські новини»

У Луцьку відбувся концерт співака і композитора Романа Скорпіона.

Дійство організували 26 жовтня у Волинському академічному обласному музично-драматичному театрі імені Т. Г. Шевченка, пише ІА «Волинські новини».

«Сказати, що я хвилююсь – не сказати нічого. Ваша присутність на сьогоднішньому концерті - це велике щастя для кожного з артистів і я дякую, що дали мені таку розкіш – співати для вас», - з такими словами Роман Скорпіон звернувся до луцької публіки та розпочав свій концерт.

Запалювати артист почав вже з першого свого хіта «Поцілую», після якого підкреслив, що багато хто саме за допомогою цієї пісні дізнався, хто ж такий Роман Скорпіон.

Роман Скорпіон під час концерту спілкувався із залом і навіть спільно виконав кілька пісень. Разом з тим, артист попросив підняти руку тих жінок, хто тільки встиг вийти заміж, хто був одружений два рази і хто йшов під вінець тричі. Перемогу в цьому «конкурсі» здобула жінка, яка й отримала диск із піснями співака.

Не обійшлося в цей вечір і без сюрпризів. Роман Скорпіон презентував лучанам пісню «Моя», яка, за його словами, стане новим хітом.

«Ми зараз активно ведемо переговори про зйомки відео кліпу на цю пісню. Однак, експерти радіостанцій кажуть, що з кожним роком мені все важче писати пісні, тому що переплюнути пісню «Поцілую» чи «Закохався» дуже важко. Але коли вони почули цю пісню, то запевнили, що вона має всі шанси стати новим хітом і стати в один ряд з піснями, які є моєю візитівкою», - зауважив Роман Скорпіон.

Під час концерту прозвучали такі відомі хіти співака, як «Мамо, я закохався», «Обійму», «Фата» та «Ти моє небо», а підтримував Романа Скорпіона його балет з 4 граційних танцівниць.

 

Роман Скорпіон у Луцьку


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Здирали асфальт руками і кликали поліцію: бунт у волинському селі. ФОТО. ВІДЕО
Наступна новина Історія дня на Першому: кого вітати 27 жовтня
Останні новини
Схожі новини