У Луцьку розірвали договір з перевізником, який обслуговує маршрут №4

У Луцьку розірвали договір з перевізником, який обслуговує маршрут №4

У Луцьку розірвали договір на перевезення пасажирів автомобільним транспортом з перевізником Любов’ю Зарецькою за маршрутом № 4.

Про це стало відомо під час виконавчого комітету 20 червня.

Також оголосили конкурс на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування №№ 9а, 11, 14, 19, 24. За умовами конкурсу маршрут 9а має провести 4 оборотних рейсів до садівничого товариства «Калина». Участь у конкурсі можуть брати міські автобуси категорії М3 класу I з екологічними показниками не нижче Євро-2.

Перевізник, не пізніше ніж за два дні до дати проведення конкурсу, забезпечує наявність працездатного GPS-обладнання на транспортних засобах, які пропонуються для роботи на автобусному маршруті, з резервними включно, сумісного з протоколом роботи системи, що використовує організатор на умовах невиключної ліцензії для виконання функцій моніторингу громадського транспорту м. Луцька – програмно-апаратним комплексом «МАК» в м.Луцьку та оголошення зупинок громадського транспорту.

На об’єкті конкурсу передбачається робота не менше одного транспортного засобу, пристосованого для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями.

До проведення конкурсу та затвердження результатів призначити перевізником по маршрутах: - № 9а «СТ «Калина» – с. Липини» та № 24 «Вересневе – Єршова» – КП «Луцьке підприємство електротранспорту»; - № 11 «Шота Руставелі – Карбишева (Академія рекреаційних технологій і права)» та № 19 «с. Прилуцьке – с. Гірка Полонка»– ПП «АТП №1». До слова, останній термін подання документів - 30.07.2018 до 17.00 год., а дата проведення конкурсу - 14.08.2018.

Читайте також: Вячеслав Рубльов просить повернути маршрутку в села на Турійщині


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині зник чоловік
Наступна новина Учасникам бойових дій у Луцьку куплять квартири
Останні новини
Схожі новини