Учасникам бойових дій у Луцьку куплять квартири

Учасникам бойових дій у Луцьку куплять квартири
Фото ілюстративне, джерело: ВЛАСНО.info

У Луцьку повідомили імена атовців, які отримають квартири на умовах співфінансування.

Про це стало відомо під час виконавчого комітету 20 червня.

Так, квартири за Програмою забезпечення житлом отримають учасники бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни, бійці-добровольці, які брали безпосередньо участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення і захисті незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, а також члени сімей загиблих (померлих), зниклих безвісти в результаті участі в антитерористичній операції на 2017-2019 роки.

У цей список у Луцьку входять: Горнік Сергій Васильович, Бущук Андрій Віталійович, Душка Сергій Михайлович, Бардюка Валерій Віталійович, Лінник Микола Петрович, Парфенюк Василь Степанович.

До слова, на облік для отримання соціального житла взяли Юзепчука Степана Михайловича. У список на позачергове отримання житла включили Павлюка Миколу Володимировича. Включили в склад сім’ї на отримання державного житла Синюка Олександра Миколайовича його дружину.

Безименко Оксану Володимирівну включили у список осіб, які користуються правом позачергового одержання житлових приміщень. Приходько Валентину Валеріївну – в список осіб, які користуються правом позачергового одержання житлових приміщень.

Поновили з дати попереднього перебування на квартирному обліку для отримання державного житла в загальній черзі Чечелюк Галину Сильвестрівну та сина. Поновили з дати попереднього перебування на квартирному обліку для отримання державного житла в позачерговій черзі Шавук Валентину Петрівну з сім’єю. 

А також у зв’язку з придбанням житла по нормі зняти з квартирного обліку Бурду Володимира Геннадійовича.

Читати також: у Луцьку на житло за співфінансуванням претендує майже сотня військових


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку розірвали договір з перевізником, який обслуговує маршрут №4
Наступна новина Аграрії з Волині та Рівненщини відвідали підприємства Польщі
Останні новини
Схожі новини