У Луцьку шукають власника кафе «Берізка». Айтівець Левандовський запрошення мерії ігнорує

У Луцьку шукають власника кафе «Берізка». Айтівець Левандовський запрошення мерії ігнорує

Луцька мерія не може перевірити законність реконструкції будівлі колишньої їдальні «Берізка», бо новий власник Віктор Левандовський ігнорує запрошення на зустріч.

Про це стало відомо у вівторок, 1 лютого, під час оперативної наради у Луцькій міській раді.

Нагадаємо, кілька років тому у Луцьку зачинилась їдальня «Берізка», що на вулиці Кривий Вал, 19. Раніше будівля належала «Укрпошті», проте влітку 2020-го року, писало видання «Конкурент», її за понад 3 мільйони гривень продали айтівцю, лідеру місцевого осередку партії «Голос» Віктору Левандовському.

Нещодавно стало відомо про масштабну перебудову. Хоча в мерії кажуть, що за цією ж адресою – пам’ятка архітектури місцевого значення Головпоштампт, тому реконструкція потребує додаткових дозволів. Тепер мерія з’ясовує, чи були вони в цьому випадку.

Начальник відділу державного архітектурно-будівельного контролю Луцької міської ради Владислав Троць повідомив, що перед першою перевіркою мерія направила лист новому власнику, однак він його проігнорував.

«Призначили другу перевірку, але він також на об’єкт не з’явився і на контакт не вийшов. Тому на сьогодні у нас немає можливості перевірити законність реконструкції», - сказав посадовець.

Міський голова Ігор Поліщук натомість порекомендував звернутися до радикальніших методів – привід власника з допомогою поліції.

«Використовуйте привід щодо таких людей, хто свідомо незаконно проводить будівництво. Бо зараз недобросовісні забудовники понабудовують і будуть уникати перевірок. Що ми тоді будемо робити?» - сказав мер.

Владислав Троць запевнив, що листи в поліцію надішле.

Так «Берізка» виглядала до реконструкції

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині майже 78% немовлят щепили від поліомієліту
Наступна новина У Луцьку відбудеться концерт гурту «Фіолет» в оновленому складі
Останні новини
Схожі новини