У Луцьку стартував фестиваль «Оберіг». ВІДЕО

У Луцьку стартував фестиваль «Оберіг». ВІДЕО
Скріншот із відео

У Луцьку розпочався відновлений Всеукраїнський фестиваль-конкурс авторської пісні та співаної поезії «Оберіг-2018». На сцені Луцького Палацу культури випробують свої сили чотири десятки співаків і музичних колективів з багатьох областей держави.

Кращих оберуть завтра, а сьогодні конкурсанти на репетиції знайомились з луцькою сценою, ідеться у сюжеті Суспільного Волині

З донецького Слов’янська до Луцька на фестиваль «Оберіг» приїхав гурт «Міміка». Лідер колективу Олександр розповідає: участь у конкурсі бере вдруге. Хлопці виконують авторські пісні. Саме вони, за їхніми словами, допомагають самовиразитися.

У фестивалі також беруть участь студенти Волинського коледжу культури і мистецтв – гурт «Пророк».

«На «Оберезі» були минулого року – дуже нам сподобалося. Думаємо, що цього року буде краще. Того року третє місце зайняли», – каже лідер гурту Наталія Лосєва.

Фестиваль-конкурс «Оберіг» об’єднав і молодих виконавців, і музикантів із досвідом. Віктор Коваленко представляє Миколаївщину. Каже, участь у конкурсі бере вперше.

На репетиції випробовує себе лучанин Микола Іщук. Розповідає, співає з дитинства. Пише музику до творів різних поетів.

Вперше фестиваль «Оберіг» у Луцьку відбувся у 1989-му, розповів член журі Віталій Клімчук. Довгий час його не проводили, а 2017-го відновили

Цього року у творчих змаганнях зголосилися взяти участь понад 4 десятки конкурсантів. Музиканти приїхали з різних куточків України.

Фестиваль «Оберіг» проходить під гаслом «Без цензури, без халтури». У п’ятницю журі обере кращих, а в суботу на сцені Палацу культури відбудеться гала-концерт і нагородження переможців.

 
Сьогодні у Луцьку розпочався відновлений Всеукраїнський фестиваль-конкурс авторської пісні та співаної поезії «Оберіг-2018»

Сьогодні у Луцьку розпочався відновлений Всеукраїнський фестиваль-конкурс авторської пісні та співаної поезії «Оберіг-2018». На сцені Луцького Палацу культури випробують свої сили чотири десятки співаків і музичних колективів з багатьох областей держави. Кращих оберуть завтра, а сьогодні конкурсанти на репетиції знайомились з луцькою сценою. #Оберіг

Posted by UA: Волинь on Thursday, 1 November 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Якою буде погода у Луцьку та області 2 листопада
Наступна новина У Луцьку чоловік украв бруківку зі скверу троянд, щоб зробити сходи у власний магазин. ФОТО
Останні новини
Схожі новини