У Луцьку стартував масштабний форум «Волинь-Інвест 2018». ФОТО

У Луцьку стартував масштабний форум «Волинь-Інвест 2018». ФОТО

У Луцьку стартував міжнародний інвестиційний бізнес-форум, на який з'їхалися представники бізнесу, стартапери та потенційні інвестори не лише з України, а й з-за кордону.

Зокрема, на площі біля пам'ятника Михайлу Грушевському представники волинського бізнесу поставили виставкові намети, де облаштували експозицію власної продукції та послуг. Вони не лише презентують свої вироби, а й розповідають про успішні бізнес-кейси та діляться власним досвідом з розвитку бізнесу.

Серед найбільш відомих – ТМ Дмитрук, ВІЛІЯ, ТМ Руна, корпорація Nestlе, Теремно-хліб, Йоданка-Павлівська, Тартак, АгроКорм, фабрика «Тигрес» та інші.

Як успішний приклад впровадження бізнес-процесів у державний сектор власний куточок також облаштувало Волинське обласне управління лісового та мисливського господарства.

«Волинь непроста область, вона вважається більш аграрна, і це справедливо. Але, напевно, тільки спеціалісти знають про умови розвитку бізнесу. Можна годинами говорити про аграрний сектор. Я радий, що наші аграрії знайшли консенсус і разом збагачують нашу країну, розробляють землі і розвивають нашу державу. Ми боремось за створення сприятливих умов для бізнесу, для розвитку і розширення перспектив. Ми раді, коли до нас прибувають гості, ми раді коли до нас їдуть партнери. Та найбільше я радий усвідомлювати, що в Києві добре розуміють, що Волинь має великий інвестиційний потенціал і є бюджетонаповнюючою, а не дотаційною» – розповів у вітальному слові голова Волинської облдержадміністрації Олександр Савченко.

Отож, відповідно до програми проведення міжнародного бізнес-форуму, у трьох залах відбуватимуться зустрічі з відомими людьми, успішними бізнесменами, топ-менеджерами великих корпорацій і банків, представниками центральних органів влади, науковцями та міжнародними бізнес-експертами.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Нововолинську – 68 хворих на кір, серед них дві медсестри
Наступна новина Їдуть за кордон: у Луцьку не вистачає вихователів
Останні новини
Схожі новини