В екоінспекції Волині перевіряють, хто влаштував гулянку на офісі. ДОКУМЕНТ

В екоінспекції Волині перевіряють, хто влаштував гулянку на офісі. ДОКУМЕНТ
Джерело фото: rayon.in.ua

У Державній екологічній інспекції Волині повідомили, що проводять службову перевірку щодо причетності працівників установи до нічної дискотеки з гучною музикою.

Про це «Першому» повідомили у відповідь на запит з проханням надати інформацію про події, які відбувалися у стінах інспекції 30 березня.

Нагадаємо, 30 березня до редакції видання звернулися лучани, які мешкають поруч із будівлею на вул. Степана Бандери, 20 у Луцьку. За цією адресою знаходиться низка установ, зокрема, саме на 4 поверсі кабінети Державної екологічної інспекції у Волинській області.

У офісах влаштували гучну дискотеку зі світломузикою та відчиненими вікнами. Відео гулянки зафіксували о 22.05. Дискотека тривала і після 23-ї години.

«На Ваше звернення від 31.03.2021 р. повідомляємо про проведення службової перевірки щодо причетності працівників інспекції до події, викладеної у ЗМІ (гучна музика в приміщенні 30.03.2021 р.). На даному етапі працівників інспекції, які причетні до зазначеної події, не встановлено», - зазначили в екоінспекції Волині в офіційній відповіді на запит.

Щодо керівника установи (а саме в його кабінеті тієї ночі тривала дискотека, а через гучну світломузику та відчинені вікна сусіди викликали поліцію) Олександра Кралюка «відкрито листок непрацездатності», пишуть у документі. Це означає, що він на лікарняному.

До речі, поліції, яка прибула на виклик, в екоінспекції не відкрили двері. Журналістці «Першого», яка намагалася сконтактувати з Олександром Кралюком телефоном відповіли у приймальні, що його на робочому місці немає.

Згодом у коментарі «Конкуренту» пресслужба голови Держекоінспекції Андрія Мальованого повідомила, що після скандалу ними розпочато службову перевірку. Голова викликав Олександра Кралюка для надання пояснень до Києва, однак начальник ДЕІ у Волинській області не прибув до нього та повідомив, що знаходиться на лікарняному.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку «стоячі» пасажири маршрутки пошарпалися з поліцією
Наступна новина Україна – перша в Європі за кількістю нових хворих та смертей від коронавірусу
Останні новини
Схожі новини