Очільниця Ківерцівського медичного коледжу написала заяву на звільнення

Очільниця Ківерцівського медичного коледжу написала заяву на звільнення

Директорка Ківерцівського фахового медичного коледжу Тетяна Комшук написала заяву на звільнення.

Про це на засіданні медичної комосії Волинської обласної ради повідомив керівник відділу майна обласної ради Михайло Імберовський.

Члени постійної комісії вирішили рекомендувати голові обласної ради в установленому законом порядку звільнити Тетяну Комшук із займаної посади, а виконання обов’язків директора Ківерцівського медичного коледжу покласти на завідувачку відділення акушерства і сестринства цього ж навчального закладу Лілію Климовець.

Також члени комісії рекомендують увільнити від виконання обов’язків ректора комунального закладу вищої освіти «Волинський медичний інститут» Тетяну Пастрик, натомість призначити тимчасово виконуючою обов’язки ректора медичного інституту Тетяну Комшук.

Під час розгляду питання заступник голови обласної ради Григорій Пустовіт зазначив, що сесія прийняла рішення про реорганізацію Ківерцівського медколеджу шляхом приєднання до медінституту. Відтак, для налагодження роботи у новому форматі вишу потрібен більш досвідчений керівник. Кандидатура Тетяни Комшук попередньо була розглянута і схвалена на погоджувальній раді за участю керівників фракцій обласної ради. Тетяна Пастрик залишається працювати на посаді методиста Волинського медичного інституту.

Окрім того, члени комісії розглянули клопотання Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф про погодження тарифів на платну послугу стажування лікаря-інтерна. Збільшення вартості пов’язане зі зростанням мінімальної заробітної плати. Члени комісії тарифи погодили.

Читати також: На Волині об’єднали чотири обласні лікарні. Навіщо це? Працівників скоротять? Розповідаємо головне


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Показали на якому етапі будівництво нового дитсадка у селі Струмівка
Наступна новина У Луцьку створили додаток, у якому можна буде оплатити парковку
Останні новини
Схожі новини