У Луцьку судили багатодітну матір, яка підробила документи заради пільг

У Луцьку судили багатодітну матір, яка підробила документи заради пільг

Мати 4 дітей надала у департамент соціальної політики Луцької міської ради підроблену довідку про доходи чоловіка, а також копію трудової книжки, в якій вказані недостовірні відомості, аби їй призначили усі види соціальної допомоги, компенсації та пільги. 

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду від 2 травня, повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини.

Як вдалося встановити під час судового засідання, обвинувачена двічі 6 березня 2017 року та 31 липня 2017 року з метою призначення їй та подальшого отримання державної соціальної допомоги як малозабезпеченій сім'ї зверталася до Департаменту соціальної політики із заявою про призначення їй усіх видів соціальної допомоги, компенсацій та пільг, для розгляду якої в подальшому надала завідомо підроблені офіційні документи, а саме: довідку про доходи, в якій вказані недостовірні відомості щодо працевлаштування її чоловіка у ТзОВ «Темпері Констракшн», нарахованої та виплаченої йому заробітної плати, а також копію трудової книжки, в якій вказані недостовірні відомості щодо прийняття на посаду менеджера її чоловіка у ТзОВ «Темпері Констракшн».

Таким чином вона надала завідомо неправдиву інформацію органам державної влади, з метою одержання субсидії.

Обвинувачена повністю визнала свою вину та не оспорювала фактичних обставин злочину. До слова, жінка є матір’ю чотирьох дітей.

Відтак суд визнав її винною та призначив покарання у вигляді штрафу розміром 3 тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 51 тисячу гривень, з позбавленням права обіймати певні посади та займатись діяльністю пов'язаною з фінансовими ресурсами на строк 2 роки, однак, на підставі п.В ст.1 Закону України «Про амністію у 2016 році», звільнив від призначеного покарання.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В облдержадміністрації нагородили кращих учнів Волині. ФОТО
Наступна новина Історія дня на Першому: кого вітати 15 травня
Останні новини
Схожі новини