У Луцьку таксі рекламувалося фотографією скандального російського актора. ВІДЕО

У Луцьку таксі рекламувалося фотографією скандального російського актора. ВІДЕО

Луцьке таксі в своїй рекламі використало фото зі скандально відомим російським актором Михайлом Пореченковим.

У жовтні 2014 року він побував у захопленому терористами Донецьку. Там разом з бойовиками так званої «ДНР» стріляв з кулемета ймовірно по позиціях українських військових, – йдеться в сюжеті 12 каналу.

Після цього СБУ заборонила актору в'їзд на територію України. Обурились з цього приводу навіть російськи журналісти, адже актор-кулеметник був одягнений у шолом та бронежилет із написом «преса».

Натомість «Онлайн таксі навігатор Луцьк» у червні 2018 року прорекламувало свою послугу «Тверезий водій» світлиною зі сумнозвісним актором. Користувачів соціальних мереж ситуація обурила.

У службі таксі не поспішають давати пояснення ситуації. На дзвінки журналістів там просто не реагують. Натомість, в їхньому кол-центрі оператор лише каже, що інформацію начальству передали. Офіційної позиції у соцмережах «Навігатор» також не дали. Однак світлину Пореченкова з рекламного посту таки прибрали.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На одній із вулиць Луцька не буде води
Наступна новина Очільника Волинської митниці призначили заступником голови ДФС
Останні новини
Схожі новини