У Луцьку «тероризуватимуть» дзвінками тих, хто розвішує оголошення

У Луцьку «тероризуватимуть» дзвінками тих, хто розвішує оголошення

Луцькі муніципали обіцяють дзвонити тим, хто розвішує в місті оголошення, поки їх не знімуть.

Про це повідомили у муніципальній варті.

«З 26 грудня в департаменті муніципальної варти Луцької міської ради запрацює програма «Дзвінок». Її зміст полягатиме у тому, щоб постійно дзвонити громадянам, які незаконно розміщуватимуть рекламну продукцію на вулицях нашого міста. Телефонні дзвінки здійснюватимуться на номера телефонів, які люди вказують на оголошеннях та триватимуть доти, доки громадяни не ліквідують рекламу та не будуть покарані адміністративним протоколом», – розповіли муніципали.

«Дзвінки припиняться лише після звернення потенційних порушників до відповідальних осіб департаменту муніципальної варти, які куруватимуть дану програму. У нашому департаменті є сподівання, що це зменшить кількість незаконної реклами, яку громадяни розміщують на електроопорах, зупинках громадського транспорту та інших невідведених для цього місцях», – йдеться у повідомленні.

Розвішення оголошень у невідповідних місцях карається штрафом від 340 до 1700 гривень.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Києві чоловіки з ножем і сокирою побились за ялинку. ФОТО
Наступна новина «Фіолет» випустив новорічну пісню. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини