У Луцьку тимчасово заборонили нове будівництво

У Луцьку тимчасово заборонили нове будівництво

Сьогодні, 19 грудня, депутати міської ради проголосували за введення мораторію на будівництво нових будівель та споруд на території Луцька.

Про це стало відомо на засіданні позачергової сесії Луцької міської ради, – пише «Волинь24».

Під мораторієм розуміють, що у Луцьку припинять видавати дозвільні документи на будівництво. Ті забудовники, які вже отримали ці папери, можуть продовжувати свою діяльність.

За словами начальника управління архітектури та містобудування Веніаміна Туза, мораторій триватиме до кінця затвердження генерального плану Луцька – приблизно до кінця весни 2020 року. За ці місяці спеціалісти проведуть ревізію стану, що дозволить планувати перспективу будівництва на декілька десятків років.

Заступник Луцького міського голови Костянтин Петрочук розповів, що мораторій впливає не тільки на будівництво багатоквартирних будинків, а й на будівництво торгових центрів, споруд, розважальних закладів та інших промислових забудов.

30 з 34-х депутатів Луцької міської ради підтримали цей проєкт рішення.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як у Луцьку безробітних навчають професії водія тролейбуса
Наступна новина Робота, яку мало хто потягне. Патрульна поліція Волині відзначила день народження
Останні новини
Схожі новини