У Луцьку ціна на рекламу як у Львові. ВІДЕО

У Луцьку ціна на рекламу як у Львові. ВІДЕО

Волинські рекламісти у суді оскаржуватимуть рішення міськради про підвищення цін на рекламу удвічі.

Мовляв, дорожча реклама тільки у містах мільйонниках Львові та Києві, у найближчому обласному центрі, Рівному, орендувати білборди та сітілайти – утричі дешевше, – йдеться у сюжеті 12 каналу

Представники комунального підприємства «Луцькреклама» кажуть, що таким чином місто більше зароблятиме. У 2017 році вони отримали –  4 мільйони гривень, у 2018, прогнозують, поповнення міської казни на 9 мільйонів.

Читати також: «Шокова терапія», - член виконкому Луцькради про нові ціни на рекламу

З першого березня розміщення реклами на борді середніх розмірів за місяць обійдеться у чотири з половиною тисячі, найдорожча конструкція на вулицях Набережна та Глушець –  майже 5 з половиною тисяч.

Однак, чимало підприємців кажуть, що незважаючи на здорожчання  і далі розміщуватимуть свою рекламу, мовляв справді з цього є користь.

Однак, після попереднього підвищення ціни на біл-борди – ряд великих рекламодавців відмовився від такого способу розкрутки. Тоді ж, кількість незайнятих рекламних щитів зменшилась на 23%.

Нагадаємо, луцька влада значно підняла плату за розміщення в місті реклами на білбордах, і галузь може не потягнути таку фінансову нагрузку. Луцькі рекламісти назвали суттєве підняття тарифів на зовнішню рекламу рейдерством. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцький магазин Андре Тана презентує нову капсульну колекцію для пишних та розкішних a.TaN PLUS
Наступна новина Отруєння у дитсадку, миколаївська мумія та церковний скарб. ТОП-3 за 27 лютого
Останні новини
Схожі новини