У Луцьку в Палаці учнівської молоді незаконно орендували приміщення, – суд

У Луцьку в Палаці учнівської молоді незаконно орендували приміщення, – суд

Незаконно здане в оренду приміщення вартістю 1,7 мільйона гривень повернули Палацу учнівської молоді в Луцьку.

Про це повідомляє пресслужба Волинської обласної прокуратури.

Північно-Західний апеляційний господарський суд залишив у силі рішення Господарського суду Волинської області про задоволення позову Луцької місцевої прокуратури в інтересах держави в особі Луцької міської ради та Управління освіти міської ради, визнання недійсним укладеного у грудні 2018 року договору оренди

Підприємця зобов’язали повернути управлінню освіти приміщення площею понад 100 квадратних метрів і вартістю 1,7 млн грн, розташоване у Палаці учнівської молоді в Луцьку.

Прокурори з'ясували, що унаслідок порушень, допущених під час передачі комунального майна в оренду, приміщення комплексного багатопрофільного позашкільного навчально-виховного закладу передано суб’єкту господарювання для здійснення діяльності, ніяк не пов’язаної з освітньою, що прямо заборонено Законом України «Про освіту».

Суди першої та апеляційної інстанцій задоволили позовні вимоги прокуратури, відтак приміщення, яке використовували не за призначенням, повернули розпоряднику.

Читати також: Луцька міська рада виграла ще один суд щодо Центрального ринку, – Ігор Поліщук


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Частина шкіл на Волині пішла на дистанційне навчання
Наступна новина Пік коронавірусу в Україні уже минув, – лікар
Останні новини
Схожі новини