У Луцьку в Центральному парку просять зробити кімнату для матері та дитини

У Луцьку в Центральному парку просять зробити кімнату для матері та дитини

У Луцьку в Центральному парку імені Лесі Українки містяни просять облаштувати кімнату для матері та дитини. З їх слів, більшість відвідувачів парку – матері з дітьми, отож наголошують на необхідності такої кімнати.

Про це йдеться в петиції на сайті Єдиної системи місцевих петицій від 19 травня. Автор – Тарас Лівандовський.

«Велика частина відвідувачів – це матері з дітьми, які не мають комфортних умов для годування та переодягання дитини в парку, що є особливо дискомфортним у несприятливу погоду. Для вирішення даної проблеми у парку потрібно облаштувати кімнату для матері та дитини», – йдеться в петиції.

Також просять забезпечити кімнату усім необхідним: встановити два санвузли, крісло-фіксатор для дітей, пеленальний столик, шафи для особистих речей. 

«Для годування малят потрібно передбачити два м’яких місця. Дана кімната повинна обігріватись та бути забезпеченою гарячою та холодною водою. Крім цього, у приміщенні потрібно встановити мікрохвильову піч для розігріву сумішей та іншого дитячого харчування. Двері кімнати повинні бути розраховані для проїзду двомісного дитячого візка» – зазначає автор. 

Аби петицію розглянула місцева влада її мають підписати 300 людей протягом 14 днів. 

Читайте також: У Центральному парку біля кафе «Луцька Венеція» почали будувати вбиральню. Чому саме тут


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Працівники «Волиньгазу» інвентаризують покази
Наступна новина Хто їздитиме у приміському транспорті Луцька безкоштовно. Перелік
Останні новини
Схожі новини