Працівники «Волиньгазу» інвентаризують покази

Працівники «Волиньгазу» інвентаризують покази
Фото ілюстративне

З початку травня на Волині працівники «Волиньгазу» фотографують показники лічильників, щоб нараховані суми відповідали реальному споживанню.

Про це повідомили на сайті АТ «Волиньгаз».

Це забезпечує точний облік газу в інтересах клієнтів. Наприклад, якщо споживач передав помилкові показання, то розрахунок обсягу газу коригується відповідно до фактичних даних.

У компанії працює близько 90 контролерів, а кількість споживачів природного газу в області – понад 250 тисяч. Тобто, в середньому одному контролеру потрібно щомісяця відвідати близько 900 помешкань. Показники також можуть фіксувати слюсарі, майстри або інші працівники газорозподільної компанії.

У «Волиньгазі» наголошують, що у їхніх працівників є посвідчення, яке споживач може подивитись, аби не впустити у дім шахрая.

Сплатити за послугу розподілу газу потрібно до 20 числа. У травні заборгованість жителів Волинської області за розподіл природного газу становить більше 20 млн грн.

Читати також: «Волиньгаз» продовжує модернізувати газові мережі


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Асоціація міст України виступає за збереження тютюнового акцизу для громад
Наступна новина У Луцьку в Центральному парку просять зробити кімнату для матері та дитини
Останні новини
Схожі новини