У Луцьку в укритті запрацювала Резиденція Святого Миколая: як туди потрапити. ФОТО

У Луцьку в укритті запрацювала Резиденція Святого Миколая: як туди потрапити. ФОТО

У Луцьку вперше відкрили резиденцію Святого Миколая в укритті. 

Функціонуватиме Резиденція з 19 по 25 грудня 2022 р. Вхід – безплатний, – повідомили в міській раді. 

На відвідувачів там чекає атмосфера магії та зимової казки: новорічні вогники, запахи лісу, приємні мелодії, таємничі розповіді, спілкування зі Святим Миколаєм, якому можна розповісти про свої мрії чи передати лист з побажаннями. Миколай та його помічники радо приймуть кожного гостя та гостю.

19 листопада на символічне відкриття завітала заступник Луцького міського голови Ірина Чебелюк. Вона зазначила, що реалії сьогодення не дозволили зробити резиденцію масштабною та відзначила, що в межах міста є така хороша локація.

До Резиденції можуть потрапити усі охоч. Вхід через Арт-галерею “Образ” (м. Луцьк пр. Волі 2). Вхід безплатний, але донат на ЗСУ вітається (збирають на автівку).

Графік роботи: з 13 до 19 години – щоденно впродовж тижня.

Лучанам,які планують прийти групою від 10 осіб, потрібно попередньо повідомити організаторів про свій візит, зателефонувавши за номером +38 096 124 76 97.

Батькам,які хочуть, щоб їхня дитина отримала попередньо підготовлений ними подарунок, потрібно попередити про це організаторів. 

 У резиденції буде також можливість.передати подарунок іншій дитині з числа незахищених верств населення.

Резиденція розташована в укритті, тож відвідувачі будеуть в безпеці навіть під час повітряної тривоги. У разі відключення електроенергії атмосфера буде ще більш магічною завдяки ліхтарикам.

Читайте також: Маленький лучанин попросив в Миколая миру в Україні і щоб згоріла Москва

 

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина SEO просування — що це таке і навіщо воно потрібне?
Наступна новина Вийшла зі школи і зникла: у Луцьку шукають 16-річну дівчину. ФОТО
Останні новини
Схожі новини