У Луцьку вдруге затримали брата-адвоката голови суду, якого підозрюють у хабарництві

У Луцьку вдруге затримали брата-адвоката голови суду, якого підозрюють у хабарництві

У Луцьку вдруге за три дні затримали адвоката Павло Лозовського, якого звинувачують в хабарництві.

«Сьогодні слідчий суддя відпустив затриманого у п'ятницю волинського адвоката під особисте зобов'язання (у зв'язку із відсутністю доказової бази по обвинуваченню у клопотанні про обрання запобіжного заходу), але в порушення будь-яких моральних цінностей та закону, працівники правоохоронних органів знову затримали цього адвоката, який навіть не встиг вийти із суду (формулювання такого затримання невідомо, мабуть "вказівка верхів"), посадили його в автомобіль на "бляхах" і повезли у прокуратуру», - пише в Facebook адвокат Олег Огородник

«Це вже не перший "наїзд" на адвокатуру Волині з боку правоохоронців. Вочевидь, як і попередні спроби тиску та "справи" на адвокатів, ця теж буде безрезультатною, як і відсутність персоніфікованої відповідальності правоохоронців за такі безпідставні обвинувачення та протиправні дії», - додав адвокат. 

Нагадаємо, 23 лютого в прокуратурі заявили, що під час одержання хабара обсягом 3,6 тисячі доларів правоохоронці затримали одного із керівників Волинського окружного адмінсуду та його брата-адвоката. Виявилося, що йдеться про голову адмінсуду Олександра Лозовського та його брата Павла Лозовського.

У суді прокоментували дії силовиків та заявили, що вони погрожували та тиснули на працівників установи.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцьк: тролейбуси у тренді. ВІДЕО
Наступна новина В Україні заборонили один з видів вакцини від кору
Останні новини
Схожі новини