У Луцьку відбудеться літературний вечір Юрія Іздрика

У Луцьку відбудеться літературний вечір Юрія Іздрика

У понеділок, 17 жовтня, о 18:30 у «Карабасі Барабасі» на Винниченка, 4 відбудеться літературний вечір відомого українського письменника Юрія Іздрика.

Про це повідомляють організатори.

Автор читатиме улюблені тисяч українців вірші, зокрема і з одного з найновіших видань – поетичної збірки-фотоальбому «NAKED ONE», що побачила світ у видавництві Meridian Czernowitz у 2020 році у співпраці з київською фотографкою Настею Тєліковою. «Ця книжка – своєрідний coming out зрілого чоловіка, зневіреного як у силі поетичного слова, так і в силі воскресаючого духу, – розповідає Іздрик. – Залишається тільки тіло. Смертне тіло. Оголене тіло. Naked one». Книжка вміщує серію ню-фотопортретів Іздрика і його вірші.

За словами самого метра, він не часто вилазить зі своєї мушлі – калуської квартири і вже давно провадить усамітнене життя. Тому і не любить подорожувати. Тур, навіть у три міста (Тернопіль – Луцьк – Львів) – непересічна подія для поціновувачів літератури загалом та творчості Юрія Іздрика зокрема.

Захід модерує директора фестивалю «Фронтера» Елла Яцута. Вхід – вільний, однак необхідно зареєструватися: https://forms.gle/hGACodhyPjCHXH2KA та забронювати столика у «Карабасі Барабасі». Для бронювання телефонуйте: 066 600 400 2 (у разі великої кількості поціновувачів поезії за ваш столик можуть підсадити ще кількох шанувальників Юрія Іздрика).

Читайте також: У Луцьку говоритимуть про емоційні гойдалки війни


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині живе майже 2 тисячі громадян росії
Наступна новина Військових волинської бригади нагородили високими нагородами. ФОТО
Останні новини
Схожі новини