«На три дні перетворити Луцьк на місто літератури». Коли відбудеться фестиваль «Фронтера»

«На три дні перетворити Луцьк на місто літератури». Коли відбудеться фестиваль «Фронтера»

Міжнародний літературний фестиваль «Фронтера», який проходить у Луцьку, тепер стане літнім фестивалем, який щодругих вихідних червня буде збирати книгоманів не лише у закритих приміщеннях, а й на цікавих локаціях під відкритим небом. IV Міжнародний літературний фестиваль «Фронтера» відбудеться 10-12 червня 2022 року.

Про це повідомили на сторінці фестивалю організатори.

«Так, «Фронтера» відбудеться! Але пізніше. І ми тяжко й одночасно з полегшенням прийняли це рішення. Бо точно знаємо, якою хочемо її організувати. Скільки ми сумнівалися й сперечалися, змінювали в планах формат і масштаби, шукали переваги онлайну чи гібридного формату! І знайшли відповідь.

Тому «Фронтера» змінюється на вимогу часу. Вона стане прекрасним літнім фестивалем, який щодругих вихідних червня буде збирати книгоманів не лише у закритих приміщеннях (бо це Волинь і жовтень), а й у затишних двориках нашого міста. Коли ми обіцяємо на три дні перетворити Луцьк на місто літератури, то вона повинна звучати звідусіль, стати частиною цього міста. Ми гарно попрацювали. Запланували нові проєкти на 2022, які доповнять «Фронтеру» і місяці до і після неї. Та й сам фестиваль буде інакшим. З новими країнами, локаціями, темами. Він буде теплим, як літній вечір, і наповненим, як тераси літніх кав’ярень», – розповіли організатори на сторінці фестивалю.

Нагадаємо, минулоріч фестиваль відбувався онлайн. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Зелена країна»: на Волині висадять мільйон дерев
Наступна новина За минулу добу в Україні виявили 6 234 хворих на ковід
Останні новини
Схожі новини