У Луцьку - змагання зі спортивної ходьби. ФОТО

У Луцьку - змагання зі спортивної ходьби. ФОТО

10-11 березня у нашому місті проходитиме зимовий чемпіонат України зі спортивної ходьби серед дорослих, молоді та юнаків.

До Луцька завітали найсильніші спортсмени України. Ці змагання є відбірковими до національних збірних на командний чемпіонат світу, який відбудеться у травні в Китаї, повідомляють на сайті Луцькради.

Для змагань облаштовано трасу на проспекті Волі на відрізку між вулицями Паркова та Шопена.

Волинь на Чемпіонаті України представляють триразова учасниця Олімпійських Ігор Надія Боровська, дворазовий володар Кубка Європи Іван Банзерук. Відзначимо, що змагання такого рівня зі спортивної ходьби у Луцьку відбувалися перед Олімпіадою в Атланті аж у 1996 році.

Сьогодні відбулося урочисте відкриття змагань участь у якому взяли заступник міського голови Костянтин Петрочук, директор департаменту сім'ї, молоді та спорту міської ради Олексій Веремійчик, перший віце-президент Федерації легкої атлетики України Володимир Рудюк, начальник відділу з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Ігор Дмитришин, державний тренер збірної команди України з легкої атлетики В'ячеслав Тиртишник.

Як повідомляють «Волинські новини», першими відбулися змагання серед юнаків та юніорів.

Серед юнаків найкращим на дистанції у 10 кілометрів став волинянин Тарас Корецький з результатом 48 хвилин 24 секунди.

Серед юніорів U20 на дистанції 10 кілометрів найкращий результат показав Віктор Кононенко (44 хвилини 29 секунд), волинянин Андрій Синдюк прийшов до фінішу другим.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Україну визнали країною-аспірантом до НАТО
Наступна новина У Луцьку центральний проспект перекриють на кілька днів
Останні новини
Схожі новини