У Луцьку відбувається Кубок України з важкої атлетики. Де дивитися змагання

У Луцьку відбувається Кубок України з важкої атлетики. Де дивитися змагання

У Луцьку з 3 по 7 березня відбувається Кубок України з важкої атлетики серед чоловіків та жінок 2021.

Змагання проходять у спортивному комплексі «Колос» без участі глядачів та з дотриманням протиепідемічних норм. У них беруть участь спортсмени з багатьох областей, повідомили у пресслужбі облради. 

Участь в урочистостях з нагоди проведення Кубку України з важкої атлетики взяли голова Волиньради Григорій Недопад, Луцький міський голова Ігор Поліщук, президент Федерації важкої атлетики Волині Олександр Лазорко, заступник голови обласної ради Григорій Пустовіт, заступник голови ОДА Анатолій Костик, заступниця начальника управління у справах молоді та спорту Волинської ОДА Тетяна Грицук, головний суддя змагань, заслужений тренер України, заслужений працівник фізичної культури і спорту України Микола Авраменко, заслужений працівник фізичної культури та спорту України, директор Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності Андрій Авраменко, заслужений працівник фізичної культури і спорту, заслужений тренер України Василь Стефурин, генеральний секретар Федерації важкої атлетики України, суддя міжнародної категорії Борис Лобко, державний тренер України з важкої атлетики Віктор Слободенюк, директор Луцького гіпермаркету «Епіцентр» Катерина Усійчук

«Щиро вітаю з відкриттям великої спортивної події, яка триває на Волині, – зауважив Олександр Лазорко. – Ця подія вже увійшла в історію волинського краю. Завдяки небайдужості, підтримці та спільними зусиллями керівництва Волинської обласної ради і міста Луцька ми маємо честь відзначати цей турнір у Луцьку. Вітаю всіх учасників і гостей змагань, щиро бажаю успіхів і перемог».

Міський голова Луцька Ігор Поліщук нагадав, що минулого року на реконструкцію спортивного комплексу «Колос» і для розвитку важкої атлетики виділили близько 1 млн грн, цього року – близько 800 тис грн. 

Відзнаками за вагомий особистий внесок у розвиток важкої атлетики нагородили Миколу Авраменка, Андрія Авраменка, а також заслуженого працівника фізичної культури і спорту, заслуженого тренера України Василя Стефурина.

За онлайн-трансляціями змагань можна спостерігати за посиланням.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині 258 нових хворих на коронавірус, – ОДА
Наступна новина У Луцьку 13-річна дівчина хотіла вчинити самогубство
Останні новини
Схожі новини