У Луцьку відбувся національний ярмарок вакансій. ВІДЕО

У Луцьку відбувся національний ярмарок вакансій. ВІДЕО

У Луцьку відбувся національний ярмарок вакансій. Цей захід має на меті сприяти працевлаштуванню безробітних саме в Україні. За приклад наявності високооплачуваних вакансій на ринку праці став будівельний гіпермаркет «Епіцентр». Саме його і обрали місцем проведення ярмарку.
 

Ярмарки вакансій в "Епіцентрі" відбуваються в гіпермаркетах по всій державі. Працівники служби зайнятості кажуть, що саме такі роботодавці – майбутнє держави, бо, окрім відповідної зарплати, забезпечують гідні умови праці, соціальний пакет і відповідний захист для своїх працівників.

Директор Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк стверджує: «Ринок не такий вже безнадійний, як багато хто говорить, що тільки за кордоном можна знайти щастя. Насправді і в Україні живи і працюй, май нормальну сім’ю, хорошу зарплату, надійні умови праці».

Працедавцям в області не вистачає фахівців робітничих професій та водіїв. Загалом є понад три тисячі вакансій. Водночас, офіційно шукають роботу вісім тисяч волинян.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинських фермерів та учасників АТО навчали бізнес-плануванню
Наступна новина Форум та знесення бетонного «корита»: яким може бути новий фонтан у центрі Луцька. ФОТО
Останні новини
Схожі новини