У Луцьку відкрилась кав’ярня-пекарня

У Луцьку відкрилась кав’ярня-пекарня
Кав'ярня-пекарня відкрилась на вулиці Кравчука, 48а

У Луцьку на вулиці Кравчука, 48а, відкрилася нова кав'ярня-пекарня «Happy bakery».

Запрацював заклад у тестовому режимі 17 травня, - пише ІА ВолиньPost.

Як розповіла адміністраторка Севінч Мельниченко, у закладі печуть хліб на заквасці за власними рецептами.

Частина закладу відведена під кав'ярню, на іншій же за прозорим склом знаходиться пекарня, тому всі відвідувачі можуть у першій половині дня спостерігати за випіканням.

Поки у продажі є зернові буханці з насінням соняшнику, льону та кунжуту, журавлинові з льоном та медом, хліб із йогуртом, звичайний пшеничний та два види багетів - із прянощами та класичний французький. Придбати хліб від «Happy bakery» також можна у кав'ярнях мережі «Франсуа».



У кав’ярні можна спробувати тірамісу, класичний «Наполеон», десерт «Три шоколади» (за 35 гривень), панакоту (30 гривень), декілька видів тартів (за 30 гривень), шматок шоколадного торта обійдеться у 47 гривень, чізкейка - у 45 гривень, цукерки без цукру - по 15 гривень, макарон - 15 гривень, зефір - 16 гривень.

Еспресо та американо коштують 16 гривень, капучино - 22 гривні, лате - 36 гривень, мокачино - 25 гривень, гляссе - 40 гривень, какао - 29 гривень.

Кав'ярня-пекарня «Happy bakery» працює щодня з 8:00 до 21:00.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина День села у Жидичині. Репортаж
Наступна новина Петиція за відставку Зеленського за добу набрала 25 тисяч голосів. ОНОВЛЕНО
Останні новини
Схожі новини