У Луцьку відкрили оновлений магазин «Сім23». Що там є?

У Луцьку відкрили оновлений магазин «Сім23». Що там є?

У Луцьку на вул. Сенаторки Левчанівської відкрили оновлений магазин відомої мережі «Сім23»: новий дизайн, нові і значно більші площі; новинки в асортименті продукції і акції з нагоди відкриття.

Рестайлінг (оновлення стилю) маркету «Сім23» на вул. Сенаторки Левчанівської, 2 передбачає низку змін. Якщо раніше за цією адресою був невеличкий магазин тільки із найнеобхіднішим товаром, то нині це просторий типовий «зручний маркет», де є все те, що лучани люблять і цінують у закладах цієї мережі.


У магазині для зручності клієнтів працює дві каси, це мінімізує черги. Тут (уже традиційно для магазинів мережі нового формату) є безкоштовний Wi Fi, ароматна випічка, гаряча їжа, улюблена кава та інші напої.

Маркет має чимало відділів, де є і молочна продукція, і ковбасна та м’ясна, тут можна придбати алкогольні та безалкогольні напої, овочі чи фрукти, крупи, дрібні товари побуту, все необхідне для дому і, що важливо напередодні літа, – все потрібне під час поїздки на пікнік чи на дачу – тут задля цього значно розширили асортимент такого товару.

Кава?

У маркеті є модуль-кав’ярня, де працює і кавовий апарат, і апарат для приготування різних видів капучино.

Традиційно у маркеті можна буде придбати фірмовий напій мережі – слаш. Наразі тут слаші двох смаків: полуниці та ківі. На період карантину слаш продається, однак одноразові стаканчики для нього (як і для кави) видає касир, вони запаковані, відповідно до вимог торгівлі в умовах карантину.

Незабаром тут можна буде придбати і газовані солодкі напої.

Кавовий асортимент – традиційно багатий. Позаяк скоро літо, то у маркеті пропонують і такі варіанти, як прохолодне лате чи прохолодне капучино.

Випічка?

Раніше у цьому маркеті не було свіжої випічки. А наразі тут смачно пахне свіжими слойками, роліні, пиріжками та іншою смакотою. Адже в цьому магазині відкрили цілий відділ "Зручна пекарня".

Це – новий формат готової випічки "Сім23" зі значно ширшим асортиментом, ніж той, до якого вже звикли постійні гості мережі.

У Луцьку є 4 магазини мережі «Сім23» (на вул. Сенаторки Левчанівської, 2; пр-ті Волі, 42; вул. Лесі Українки, 67; пр-ті Грушевського, 41), де відкрили новий відділ. У форматі «Зручна пекарня» мережа пропонує покупцям чималий вибір продукції. Тепер тут доступно клієнтам біля 60 позицій готової випічки.

У «Зручній пекарні» є хліб, багети, батони за доступними цінами і завше свіжі, солодка і солона випічка. Щодо солодкої, то це різні слойки, ватрушки з сиром, плюшки, пиріжки з різною начинкою. Щодо солоної, то йдеться про сосиски, сардельки, котлети в тісті, два види піци, пиріжки з картоплею, тощо. Чимало випічки готують у пекарні безпосередньо в магазині.

Що на перекус?

У маркеті на вул. Сенаторки Левчанівської можна придбати і традиційні для мережі салати, роли, крем-десерти, сандвічі з різними начинками на різні смаки. Як і випічка, ця продукція, вся належно запакована.

Мережа пропонує клієнтам на перекус новинку: чіабату «Два м’яса» та чіабату «Цезар з куркою». А також – холодні бургери: з куркою та яловичиною.

Тут є аж три досить великих стійки для перекусу біля вікон, біля них у перспективі будуть стільці. На час карантину ці стійки використовувати не можна, вони тимчасово закриті. Але згодом це буде зручне місце для швидких перекусів чи кавування біля вікна.

Крім того, мережа підготувала одразу дві новинки для любителів хот-догів. Тепер і в маркеті на вул. Сенаторки Левчанівської, 2 ви можете купити, крім звичних, хот-дог «По-американськи з ковбаскою», та хот-дог «Французький класичний».

Фішки нового маркету

Це черговий магазин мережі у стилі «Твій зручний маркет». Завдяки оновленню формату магазин значно збільшив площу, тепер вона сягає більше 180 м кв, а торгові зали – просторі і світлі, з великими панорамними вікнами та ліхтариками. Тепер магазин має два входи: з вул. Богдана Хмельницького та з вул. Сенаторки Левчанівської.

Читайте також: Обладнання для магазинів.

Ще одна з фішок – літній дизайн. Традиційно магазин «вбраний» у вже впізнавані кольори мережі «Сім23»: темно-сірий, білий та жовтий. Однак з нагоди старту особливої літньої програми, яку започатковує ця мережа у своїх закладах, у фасаді та в інтер’єрі магазину – багато «літніх» деталей, фішок і вкраплень, що створюють особливий настрій.

...А є цікаві акції?

#100summerdays – так звучить назва літнього проєкту, що діятиме у магазинах мережі «Сім23» упродовж усього літа.

У магазинах запроваджуватимуть різні тематичні акції, знижки для клієнтів, тут проводитимуть розіграші. Таким чином мережа відкриває літо і пропонує цікаву програму для клієнтів різної вікової категорії.

У літо мережа «входить» з яскравими пропозиціями. Одна з таких акцій стартує вже 1 червня. Її мережа проводить спільно з торговою маркою «Рудь». Умови прості: купуєш два морозива ТМ «Рудь»,  реєструєш чек на сайті sim23.ua – і можеш виграти щотижня ящик морозива (їх розігруватимуть 7) чи один з трьох велосипедів у фіналі. Підсумки розіграшу проводитимуть 29 червня.

Це – перша, але не єдина акція у рамки програми «100 днів літа» від «Сім23»

Упродовж двох тижнів у  магазині діятимуть акції. Це – знижка -25% на всі хот-доги та -33% на всі гарячі напої. Також діятиме акція на «MySlush»: при купівлі одного слашу – у подарунок отримуєш такий же другий. Діятимуть і знижки на фірмову випічку. Це те, що підготувала мережа «Сім23» своїм покупцям з нагоди відкриття оновленого маркету.

Магазин «Сім23».

Адреса: Луцьк, вул. Сенаторки Левчанівської, 2.

Режим роботи: з 7.00 до 23.00, без перерв та вихідних.

Формат: швидко, смачно, зручно.


В оновленому маркеті мережі «Сім23» на Сенаторки Левчанівської, 2

Фото: Ірина КАБАНОВА


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У луцькій мерії не знають, коли повністю знесуть Старий ринок
Наступна новина В Україні змінили правила прописки
Останні новини
Схожі новини