У луцькій мерії не знають, коли повністю знесуть Старий ринок

У луцькій мерії не знають, коли повністю знесуть Старий ринок
Фото архівне

У Луцькій міській раді планують знести більшість контейнерів на Старому ринку. Залишити обіцяють лише будівлю павільйону. Однак коли завершать демонтаж, в мерії поки не знають.

Про це «Першому» розповів перший заступник міського голови Григорій Недопад.

Григорій Недопад розповів, що точної дати завершення демонтажу поки немає. Все залежить від того, коли розроблять концепцію облаштування цієї території. Раніше архітектурний конкурс планували завершити у червні цього року, однак днями його термін проведення продовжили до 20 липня.

«Поки ми вивозимо контейнери тих людей, які добровільно написали заяви. Нам зараз є чим зайнятись», - каже посадовець.

«На правій половині є незаконно встановлені МАФи, зараз ми вивчаємо їхню історію – коли закінчились договори оренди, чому вони не продовжувались. Але до затвердження концепції ми готові прибрати все, крім тих об’єктів, які мають законне право там перебувати. Зараз юридичний департамент та муніципальна варта це вивчає», - пояснює він.

Нагадаємо, днями муніципальна варта знесла більшу частину контейнерів, що знаходились на лівій половині ринку (ближче до парку). Обурені такими кроками міської влади підприємці у середу, 27 травня, знову протестували біля мерії. Частину з них запросили на розмову з секретарем ради Григорієм Пустовітом та заступниками міського голови, однак годинна перепалка завершилась нічим. Григорій Пустовіт запевнив, що рішення про демонтаж законне і підприємців про це неодноразово попереджали.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Атракціони у Центральному парку Луцька поки не працюватимуть, – міськрада
Наступна новина У Луцьку відкрили оновлений магазин «Сім23». Що там є?
Останні новини
Схожі новини