У Луцьку відкрили «ювілейний» магазин мережі «Сім23». ФОТО

У Луцьку відкрили «ювілейний» магазин мережі «Сім23». ФОТО

На проспекті Волі, 68 у Луцьку запрацював новий маркет мережі «Сім23». Це 32-й заклад в місті та 70-й – в Україні.

Відкриття відбулося 13 лютого. Цей магазин, як і інші нові «Сім23» орієнтований на «food to go» – коли готові їжу та напої можна взяти з собою.

Тут встановлений кавовий острівець за системою самообслуговування: людина сама може приготувати собі каву, швидку їжу чи розігріти щось у мікрохвильовій печі.

Як і в інших магазинах мережі, акцент на їжі та напоях, однак є й побутові речі.

Тут можна придбати печиво, цукерки, фрукти, каші, макарони тощо. В асортименті є продукти власного виробництва: солодка випічка, жувальні цукерки, хот-доги, багети, бургери, сандвічі.

Напої є алкогольні та безалкогольні. Кава готується у сучасному апараті (так званому «суперавтоматі» з використанням свіжого молока та свіжомелених кавових зерен.

«Дуже сподіваємось, що цей магазин стане ще одним улюбленим магазином багатьох мешканців Луцька. Хочемо, щоб студенти знали, що на перерві чи в будь-яку хвилину вони можуть зайти до нас і купити собі щось смачненьке», – розповідає керівник відділу маркетингу мережі «Сім23» Олена Пшенична.

Додає, що оскільки компанія системна, то піклується про те, щоб якість асортименту товарів була однакова в усій мережі. Аби люди, які звикли купувати якусь продукцію в одному магазині «Сім23», знали, в іншому знайдуть там ті самі хот-доги, круасани чи печиво.

«Наша мета – дати можливість людям купити швидко, зручно і смачно. Перевага таких магазинів порівняно з супермаркетами у тому, що людям не потрібно витрачати багато часу на блукання у різних відділах та стояння в чергах. Тут все дуже швидко», – каже маркетолог.

Тут реалізували новий концепт фасаду: з великим панорамним вікном. Тож всі відвідувачі можуть смакувати кавою біля барної стійки і спостерігати за тим, що відбувається на вулиці. Ще й до безкоштовного Wi-Fi можуть приєднатись.

До слова, з нагоди відкриття тут діють акції. До 19 лютого у маркеті можна купити дві кави за ціною однієї. Крім того, діють знижки: 50 % на слаші та 25 % на хот-доги і випічку.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинські медики пояснили, як кохання впливає на організм
Наступна новина На Волині силовики затримали за хабар працівника Укртрансбезпеки. ФОТО
Останні новини
Схожі новини