У Луцьку відкривається оновлений клуб «Голлівуд»

У Луцьку відкривається оновлений клуб «Голлівуд»

У Луцьку після капітального ремонту відкривається нічний клуб «Голлівуд».

Технічне відкриття відбудеться у вівторок, 29 жовтня. А вже у найближчі п’ятницю і суботу – 1-2 листопада – тут планують відгуляти офіційне новосілля з виступами діджеїв і піджейок.

Напередодні – у четвер, 31 жовтня  – у клубі проведуть вечірку до Хеловіна, - розповів артдиректор «Голлівуду» Ігор Марчук.

Ремонтні роботи у клубі тривали протягом останнього місяця. В закладі кажуть, що відвідувачів чекають і нове оформлення клубу, і нове меню. «Зі старого лишилися хіба барна стійка і діджейка» – каже артдиректор. 

Світло

У «Голлівуді» кажуть, що серйозно попрацювали над новим світлом. «Воно стало іншим, і його стало більше. Тепер вечірки будуть ще яскравіші і драйвовіші»  – каже Ігор Марчук. 

Одна зі стін оформлена плиткою і новою світодіодною підсвіткою. Танцпол додатково обладнали  різнокольоровою «біжучою стрічкою».

З’явилася ціла LED-стіна, на яку під час вечірок проектуватимуть динамічні зображення.  

Звук

«Голлівуд» обзавівся новою діджейською установкою. Тепер якість звуку  буде ще краща, а діджеї отримають нові можливості для відтворення сетів – обіцяють у клубі.

Інтер’єр

Замість звиклого жовтого кольору, який переважав в інтер’єрі раніше – тепер тут домінують фіолетовий, синій та сірий орнамент

Також по-новому розмістили столи і дивани. «Буде зручніше» – кажуть тут.

Меню

Список страв і напоїв оновлять вже за кілька тижнів – каже артдиректор клубу. Додадуть холодних закусок і страв. Також переглянуть коктейльну карту.

Графік роботи

Графік роботи лишився незмінним, втім додався ще один день: віднині клуб працюватиме і в понеділок. Відтак «Голлівуд» буде відкритий щодня з 22:00 до 05:00.

Чи будуть піднімати вартість входу, у «Голлівуді» ще думають. «Але вартість вхідного квитка лишатиметься демократичною» – запевнив артдиректор.

Довідково. Клубу «Голлівуд» - десять років. Він знаходиться на вулиці Євгена Сверстюка, 1, через дорогу  від пивного клубу «Майдан». 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Автоматизовані поїлки та аналізатор молока. На Волині відкрили перші сімейні молочні ферми
Наступна новина 10-річна волинянка стала чемпіонкою міжнародних змагань із дзюдо
Останні новини
Схожі новини