У Луцьку ресторан віддасть «чайові» на лікування онкохворої лучанки

У Луцьку ресторан віддасть «чайові» на лікування онкохворої лучанки

Ресторан «Рестпарк» віддасть «чайові», які залишать його відвідувачі, на лікування онкохворої лучанки Мар’яни Пархом’юк.

Працівники закликають інші заклади ресторанного господарства приєднатися до ініціативи, – йдеться в повідомленні на сторінці «Рестпарку»у Facebook.

«Кажуть, друзі пізнаються у біді, а коли справжнє горе, то допомагати повинні усі небайдужі. Мар'яна Пархом’юк, молода дівчина, в якої діагностували страшну хворобу – лейкемію. Проте, її батьки та хлопець Володимир Хомич робить усе можливе? аби врятувати життя коханої, а дівчина, у свою чергу, демонструє неабияку силу волі: вона сміється страшній хворобі в обличчя і вірить у своє швидке одужання», – зазначають в тексті.

«Отож і ми, колектив рекреаційного комплексу «Рестпарк», вирішили внести свою частку фінансової підтримки на лікування цієї сміливої дівчини. Ми пропонуємо закладам ресторанного господарства підтримати нашу ініціативу. Сенс її в тому, щоб день/два/три усі кошти, що залишають Ваші гості у вигляді «чайових», зібрати і передати на лікування дівчини. Для нас/Вас це лише гроші, а для Мар'яни — шанс на щасливе майбутнє», – додають автори.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Щоб не лити соплів»: онкохвора лучанка записала відеозвернення перед «хімією»

Нагадаємо, у дівчини Мар’яни Пархом’юк – гострий лімфобластний лейкоз. Вона перебуває у Республіканському науково-практичному центрі дитячої онкології, гематології та імунології, що в Республіці Білорусь.

Раніше її хлопець, фотограф Володимир Хомич, звернувся до волинян із пропозицією замовляти у нього фотосесії на 2019 рік, щоб таким чином зібрати гроші на лікування.

Допомогти дівчині можна, перерахувавши кошти на картки:

4149 4978 6222 9442 (Мар’яна Пархом'юк)
5168 7556 3302 5024 (коханий дівчини Володимир Хомич)
Рахунок батька Анатолія Пархом’юка для переказів з-за кордону в євро: 26201455336506
Anatolii Parkhomiuk OTP Bank SWIFT code: OTPVUAUK


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку відкрився магазин годинників світових брендів
Наступна новина Під Луцьком продають сучасний двоповерховий будинок. ФОТО
Останні новини
Схожі новини