У Луцьку відкрився новий пивний ресторан

У Луцьку відкрився новий пивний ресторан

У Луцьку відкрився новий заклад мережі броварень «Карабас Барабас»: він працює на проспекті Молоді, 14а (будинок, у якому знаходиться центр обслуговування абоненів «Волиньгазу»).

Це третій заклад мережі. Пятниця, 28 червня – його перший день роботи. Працює «Карабас Барабас» на Молоді з 10:00 до 23:00.  Замовити столик можна за номером: 073 600 400 2.

У мережі кажуть, що Новий «Карабас Барбас» - це зовсім інший формат закладу, який відрізняється від двох попередніх. Тут прагнули створити атмосферу пивного ресторану, а тому використали лофт-стиль.

Традиційно у  закладі подаватимуть пиво, яке варять у власній броварні на Винниченка,4. До слова, на вихідних у закладі ще продаватимуть останні кеги екзотичного напою ІРА манго-маракуя – ексклюзивне пиво від «Карабасу», яке щомісяця варять за іншою рецептурою. 

Щодо меню, то до нього увійшли найкращі традиційні «карабасівські» страви, а також з’явилися нові. В закладі планують організовувати акустичні вечори. Також це місце чудово підійде для святкувань – кажуть у броварні.

Загалом зал розрахований майже на сто людей. Для тих, хто прагне камернішої обстановки, чудово підійдуть бенкетки.

Урочистості з нагоди відкриття тривають аж три дні. 28 червня, п’ятниця – перший офіційний день роботи нового «Карабасу Барабасу». З 10 години чекатимуть усіх охочих.

На гостей очікує чимало сюрпризів та подарунків, – обіцяють у закладі. А ввечері, з 18:00 присутніх розважатиме гурт LORI.

У суботу гості можуть відпочити під джазові нотки від Carlos Bandos.

А вже в неділю улюблені хіти знову лунатимуть від гурту LORI.

На вихідні концерти розпочинатимуться о 20 годині.

Працюватиме ресторан з 10:00 до 23:00 за адресою: проспект Молоді,14а.

Замовити столик на компанію можна за номером: 073 600 400 2.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Заряди «Голос» позитивом. У Луцьку команда Вакарчука вийшла на ранкову зарядку
Наступна новина «Жодного разу за 5 років АТО ви не відмовили у допомозі», - військові лісникам
Останні новини
Схожі новини