Заряди «Голос» позитивом. У Луцьку команда Вакарчука вийшла на ранкову зарядку

Заряди «Голос» позитивом. У Луцьку команда Вакарчука вийшла на ранкову зарядку
Координатор волинського «Голосу» Віктор Левандовський не шкодував сил

У Луцьку активісти партії «Голос» влаштували спільне тренування у парку: На 40-хвилинну зарядку вони прийшли о 7 ранку п’ятниці, 28 червня.

Займались спортом працівники місцевого партійного штабу Вакарчука під керівництвом професійної тренерки Ірини Козлової.

Стрибки, планка, присідання, відтискання, біг сходами – вправи швидко змінюють одна одну. Тренування явно не для новачків.

«Ще 20 секунд біжимо! Десять... П’ять…» - невтомно повторює тренерка.

«Ефект» помітний одразу. Наприкінці заняття більшість учасників відхекуються і радіють «розтяжці». Це означає, що тренування завершене.

«Рівень учасників дуже різний, тому ми почали з простіших комплексів вправ і поступово їх ускладнювали. Сподіваюсь, що вони полюблять зарядку і здоровий спосіб життя. Якщо займатимуться регулярно, як мінімум, покращать своє здоров’я, витривалість, можливо, дехто скине кілька зайвих кілограмів», - каже Ірина Козлова.

Координатор волинського «Голосу», айтішник Віктор Левандовський стрибав вище за всіх. Каже, спорт вранці не забирає, а навпаки – дає багато енергії.

«Це маленький крок для того, щоб весь день зарядити позитивом і зробити його чудовим», - пояснює він.

«Ми – партія молодих і активних. Суспільство йде до здорового способу життя. У світі – боротьба з тютюнопалінням, алкоголем. Світ змінюється! У розвинених країнах люди масово займаються спортом. Ми вважаємо, що в нашій країні теж так повинно бути», - наголошує активіст.

У «Голосі» планують і надалі разом тренуватись, але наступного разу запрошуватимуть й інших, «непартійних» лучан. Цього разу до тренування теж приєднався чоловік, який саме прийшов на прогулянку.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Знижка на оригінальну бруківку Le Bruk. Купуйте вже!
Наступна новина У Луцьку відкрився новий пивний ресторан
Останні новини
Схожі новини