«Жодного разу за 5 років АТО ви не відмовили у допомозі», - військові лісникам

«Жодного разу за 5 років АТО ви не відмовили у допомозі», - військові лісникам
Заступник голови Держлісагентства Володимир Бондар

Оперативне командування «Захід» нагородило лісівників за допомогу українським військовим. Нагородою відзначили, зокрема,  заступника Голови Державного агентства лісових ресурсів України Володимира Бондаря та начальника Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександра Кватирка.

Нагороди вручали під час колегії Держлісагентства, повідомила прес-служба відомства.

«Те, що роблять лісівники має неоціненний вклад. Жодного разу за 5 років АТО ви не відмовили у допомозі військовим. Ми дуже це цінуємо і дякуємо за вашу допомогу», - наголосив представник оперативного командування «Захід» Андрій Рисюк.

Заступник Голови Державного агентства лісових ресурсів України Володимир Бондар відзначений нагородою начальника Генерального штабу та Оперативного командування «Захід» за надання допомоги Збройним силам України як в зоні АТО (ООС), так і в пунктах постійної дислокації військових. Окрема подяка була висловлена за підтримку сімей загиблих військовослужбовців.

Начальника Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександра Кватирка, начальника Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства Віталія Суховича та заступника начальника Івано-Франківського обласного управління лісового та мисливського господарства Олега Ярошика відзначено нагородами начальника Генерального штабу – почесними нагрудними знаками «За заслуги перед Збройними силами України».

Андрій Рисюк зазначив, що лісівники дійсно заслуговують ці нагороди за надання допомоги підрозділам Оперативного командування «Захід» та участь у реалізації заходів національно-патріотичного та військово-патріотичного виховання молоді. А також за допомогу у заходах «Евакуація 200» та підтримку учасників АТО (ООС).

Окремо представник оперативного командування «Захід» подякував лісівникам, зокрема Волинського ОУЛМГ за допомогу в організації акції «Вшануй маму солдата».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку відкрився новий пивний ресторан
Наступна новина В «зеленому» кафе і без краваток. На Волині преЗЕнтували команду «Слуги народу»
Останні новини
Схожі новини