У Луцьку відремонтують двори на проспекті Відродження. Витратять близько 8 мільйонів гривень

У Луцьку відремонтують двори на проспекті Відродження. Витратять близько 8 мільйонів гривень

На капітальний ремонт прибудинкових територій на вулиці Митрополита Андрея Шептицького, 32, 34 – проспекті Відродження, 5 – вулиці Декабристів, 29, 31 у Луцьку витратять до 8,02 мільйона гривень.

Відкриті торги для пошуку підрядника оголосив департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради. Тендерні пропозиції прийматимуть до 27 березня, аукціон має розпочатися 30 березня, пише ІА «Волинські Новини».

Очікувана вартість ремонту становить 8,02 мільйона гривень.

Капітальний ремонт дворів включатиме видалення зелених насаджень і вирізання кущів, корчування пнів, розбирання старого покриття, улаштування нового дорожнього одягу проїздів, облаштування тротуарів із бруківки, улаштування дитячого майданчику, влаштування водовідводу, облаштування пандусів для маломобільних груп населення, нанесення дорожньої розмітки та встановлення дорожніх знаків, встановлення пристрою примусового зниження швидкості («лежачого поліцейського»), влаштування навісу на сміттєві контейнери та забезпечення зовнішнього освітлення.

Усі роботи планують закінчити до 31 грудня поточного року. Гарантійний термін із моменту здачі об’єкта в експлуатацію становитиме вісім років. 

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцька поліклініка просить пацієнтів з кашлем та температурою не приходити, а телефонувати
Наступна новина У Луцьку встановлять «розумні» зупинки. Де?
Останні новини
Схожі новини