Проспект Волі, Дубнівська, перехрестя на Карпенка-Карого. На яких етапах ремонти у Луцьку

Проспект Волі, Дубнівська, перехрестя на Карпенка-Карого. На яких етапах ремонти у Луцьку

Сьогодні, 31 серпня, мер Луцька Ігор Поліщук проінспектував ремонтні роботи на дорогах та прибудинкових територіях міста.

Про хід робіт він розповів на своїй сторінці у фейсбуці.

На проспекті Волі вкладають перший шар асфальтного покриття, бруківку на пішоходній зоні, облаштовують зливову каналізацію та паркомісця. Цей проспект є важливою транспортною артерією, тож як тільки роботи над першим шаром асфальту буде повністю завершено, дорогу відкриють для руху автомобільного транспорту. Планують зробити це до кінця вересня.

На вулиці Дубнівській працює бригада із фрезування, заміни мереж зливової каналізації, а на одній із ділянок дороги вже лежить вирівнюючий шар асфальтобетону. Проєктом робіт передбачено відремонтувати також тротуари, встановити сучасне LED-освітлення.

Перехрестя вулиць Карпенка-Карого — Чорновола — Задворецька — одне із найбільш навантажених у Луцьку, та в той же час — одне з найпроблемніших. Через розбитий асфальт на це перехрестя було багато нарікань. Тут вирішили не проводити ямковий ремонт, а зробити його повністю, щоб протягом найближчих років до цього вже не повертатися. Тут було відфрезовано асфальт, зараз вкладається його нижній шар. Якщо сприятиме погода, то цього тижня вкладуть також і верхній шар асфальту.

Продовжуть також ремонти у дворах на проспекті Соборності, 5, 19; вулиці Конякіна, 9, 9а, 9б, проспекті Перемоги, 18, 20, 22, 26.

Нагадаємо, у Луцьку почали ремонт проспекту Соборності. Попереджають про ускладнення руху


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині виготовляли фальшиві сертифікати про ковід-вакцинацію. Підпільну мережу накрили
Наступна новина «Волинь» у Львові перемогла «Карпати» у додатковий час. Як це було
Останні новини
Схожі новини