Парковка, заїзди, тротуари. У центрі Луцька капітально ремонтують двори

Парковка, заїзди, тротуари. У центрі Луцька капітально ремонтують двори

У Луцьку триває капітальний ремонт дворів на вулиці Бандери, 15, 17 та 19: розширили зону тротуарів, збільшили кількість паркувальних місць. зробили заїзди.

Про це написав у фейсбуці перший заступник міського голови Григорій Недопад.

Нагадаємо, коли ремонтні роботи починалися, мешканці висловлювали своє незадоволення: мовляв, не врахували їхніх побажань.

Посадовець перелічив, що уже зроблено. За його словами, зону тротуарів розширено, облаштовано відмостки, які не дозволять воді збиратися впритул до стін будинку.

«Під вікнами водії більше не зможуть ставити свої автівки, що в минулому створювало значні незручності для мешканців. Крім того, для водіїв розширено паркувальні місця, створено зручні заїзди», – йдться у дописі.

За словами Григорія Недопада, двори буде відремонтовано «під ключ» з облаштуванням доріг, тротуарів, пішохідних доріжок, зони смітників, дитячого майданчика та якісного LED-освітлення.

«Особливо втішними є зміни у дворі будинку №19, де в минулому вода у дощову погоду заливала двір і майже не сходила. Цю проблему буде усунуто, а даний мікрорайон стане ще однією комфортною прибудинковою територією. По світлинах можна зрівняти, як виглядали двори раніше, і якого вигляду набувають тепер», – написав заступник голови.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Секс, насилля та неандерталець: у Луцьку презентували роман сучасного письменника
Наступна новина Котис – начальник, Троневич – його заступник. У Луцькій міськраді – нові призначення
Останні новини
Схожі новини