У Луцьку відремонтують двори на трьох вулицях

У Луцьку відремонтують двори на трьох вулицях

Цьогоріч в Луцьку запланували відремонтувати прибудинкові території на вулицях Воїнів-Афганців, Космонавтів і Наливайка.

Департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради оголосив торги на поточні ремонти на сайті держзакупівель. Пропозиції від учасників прийматимуть до 25 квітня, пишуть «Волинські новини»

Ідеться про поточний ремонт прибудинкової території на вулиці Воїнів-Афганців, 1 (очікувана вартість – 1,805 мільйона гривень), на вулиці Космонавтів, 4 (2,68 мільйона гривень) та на вулиці Наливайка, 6, 6а, 8, 8а(4,854 мільйона гривень).

Відповідно до технічної специфікації, роботи включатимуть, зокрема, розбирання старого покриття, видалення сухостійних дерев, корчування пнів, улаштування дорожніх корит, основ, перекладання горловин оглядових колодязів, улаштування нового покриття з бруківки чи асфальтобетону, облаштування пішохідних доріжок і тротуарів із бруківки.

Усі поточні ремонти мають закінчити до 15 серпня 2023 року.

Гарантія на виконані роботи становитиме три роки


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Відслужив строчку в Сибіру: в складі 100-ї ТрО на Донбасі воює «М’ясник» з Луцька
Наступна новина Поблизу Луцька планують збудувати сміттєпереробний завод
Останні новини
Схожі новини