У Луцьку вимагають впорядкувати парковку на Центральному ринку. ФОТО

У Луцьку вимагають впорядкувати парковку на Центральному ринку. ФОТО

Активісти «Національних дружин» в Луцьку провели акцію на автостоянці біля Центрального ринку.

Захід відбувся 20 червня.

Учасник організації Олексій Кушнєр розповів, що територія біля ринку здається в оренду ПФ «Скорпіон-сервіс», але, коли він сюди заїхав кілька днів тому, працівники надали чек, де було вказано, що підприємницьку діяльність тут веде Валерій Скришевський.

Згідно з відкритою інформацією на сайті юстицій, цей підприємець - чоловік, який проживає у Луцьку. Але вказані в документі КВЕДи нібито не відповідають заявленому роду діяльності. Проте згодом виявилося, шо з документами все в порядку.

Тож «Національні дружини» поставили такі вимоги: приведення в порядок парковки, щоб вона виглядала відповідно до європейського міста, створення розмітки для машин імісць для людей з інвалідністю.

«Мені болить, що фактично в центрі міста відбувається незрозуміло що. Коли до мене приїжджають друзі і я показую замок, ми не можемо не побачити ринок: вони мені тикають пальцем, питають що це, а я не знаю що й сказати», - каж  Олексій Кушнєр.

На вимогу поліцейських надати документи-дозвіл на проведення підприємницької діяльності, працівники автостоянки сказали, що їх тут немає, лише в офісі ПФ «Скорпіон-сервіс», куди «дружинники» й поїхали, де й надали документи. Там представники фірми пообіцяли протягом місяця освіжити розмітку та позначити місця для інвалідів. 

Читайте також: Змінили вартість оренди землі на Центральному ринку Луцька

 

Квитанція, яку видали на парковці біля Центрального ринку
Квитанція, яку видали на парковці біля Центрального ринку

 

 

 

Олексій Кушнєр
Олексій Кушнєр


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Повідомили, коли і наскільки зросте мінімальна пенсія
Наступна новина Про «євробляхи»: авто має бути доступним, але треба пам’ятати про екологічні і безпекові норми
Останні новини
Схожі новини