Лікарі розповіли про стан двох хлопців, які провалились під кригу на Ковельщині

Лікарі розповіли про стан двох хлопців, які провалились під кригу на Ковельщині
Фото умовне з відкритих джерел

Стан двох дітей 9 та 10 років, які напередодні потрапили під кригу на ставку в селі Заліси Ковельського району, задовільний.

Про це в коментарі «Суспільному» розповів директор Ратнівської районної лікарні Михайло Бегаль.

Наразі двоє хлопців, яких врятували, перебувають в медзакладі. Лікарі кажуть, що їхній стан задовільний. Скільки ще часу школярі пробудуть в медзакладі поки невідомо.

«У хлопчиків діагностували загальне переохолодження організму», – зазначив керівник районної лікарні.

Як розповів головний спеціаліст сектору комунікації Нацполіції Волині Олег Плазовський, під лід на місцевому ставку потрапили троє дітей. Семирічний хлопчик потонув. Врятувати школярів намагався 20-річний місцевий житель, який проїздив повз на мотоциклі.

«Один з хлопчиків махав руками і кликав на допомогу. Чоловік негайно кинувся у ставок та дістав з-під льоду дітей. Двох хлопців вдалося врятувати, а їх товариш вже був без ознак життя», – сказав Олег Плазовський. Як діти потрапили на водойму з'ясовують слідчі.

За фактом нещасного випадку в поліції розпочали кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України з приміткою «нещасний випадок».

Нагадаємо, у селі Тельчі Луцького району виявили тіло чоловіка. Зазначається, що померлий - місцевий житель села Тельчі, йому 45 років.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку вирішили знести спірний шлагбаум на вулиці Арцеулова
Наступна новина МЗС Білорусі запевняє, що після навчань російська армія повністю покине країну
Останні новини
Схожі новини