У Луцьку виросте ще одна багатоповерхівка

У Луцьку виросте ще одна багатоповерхівка

Депутати Луцькради змінили цільове призначення земельної ділянки на вулиці Львівській, 102 – відтепер тут дозволене багатоквартирне житлове будівництво.

Про це йшлося під час сесії Луцької міської рали 31 січня, – пише Волиньпост

До міськради звернувся підприємець Руслан Юзва із проханням змінити цільове призначення його ділянки площею 0,1000 га. Раніше Ділянка була призначена для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд. Проте Юзва подав прохання змінити його на « будівництво і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури». 

Натомість, за словами керівника земельної комісії Луцькради Євгена Ткачука, чоловік зобов'язувався передати у для міської ради дві квартири загальною площею 100 метрів квадратних. Мовляв, це дуже вигідна пропозиція. Однак депутат Павло Данильчук нагадав, що ділянка скандальна – саме звідси «знесли» підприємців ринку на Львівській, не мають де подітися. Між тим, депутата цікавили, який будинок планують зводити. Йому відповіли, що планують 9-поверховий дім. 

До слова, у процесі обговорення зазначили, що Юзва також звів будинок через одну ділянку. Однак земля досі лишається у комунальній власності. Натомість начальник управління земельних ресурсів Сергій Шабала повідомив, що такою вона й залишиться, а використовуватимуть її для облаштування інфраструктури.

Зрештою, з другої спроби депутати таки дали дозвіл на зміну цільового призначення ділянки.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Гройсман закликає НБУ знизити облікову ставку
Наступна новина Два луцьких госпіталі отримали меблі від німецького фонду
Останні новини
Схожі новини